Blant de beste

by: Olav - Sep 11, 2013

 • Overall Rating 5
 • Family Friendly 5
 • All-Mtn. Terrain 5
 • Terrain Park 5
 • Nightlife 1

  Pros: Billig, lang åpningstid, bra service, gode nedfarter, lite kø, flombelysning.

  Cons: Kunne hatt flere heiser/traseer.

  Recommended For: Singles, Family Friendly, Empty Nesters


Full review

Bjørnestad Skisenter er et flott anlegg som passer for alle. Å få kjøre skitrekk i 12 timer for rett over 200-lappen for voksne er fantastisk. For oss med hytte i nærheten gir dette mulighet til å renne på ski om morgenen, for så å ta seg middag / middagshvil på hytta, før vi tar en kveldskjøring, alt på samme dagskort. Å leie ski osv er også drittbillig. I tillegg er det lite kø som gjør det veldig attraktivt å ta med seg familien i dette trekket fremfor andre skitrekk i regionen som sliter med lange køer.

Skitrekket tilbyr alt fra lette til utfordrende nedfarter, men skitrekket kan nok føles litt kort for de mest erfarne, til gjengjeld er det lite kø i heisen.

Skitrekket passer stort sett for alle. Hadde med en brasilianer som aldri hadde hatt ski på beina, og han klarte seg etterhvert veldig bra i trekket. Men er du litt pysete, og aldri har hatt hverken slalåmski eller langrennsski på beina kan det være greit å starte i et av de mindre utfordrende trekkene i regionen, og heller besøke dette trekket etter en dag eller to i andre skitrekk.

Advertisement

Advertisement