De winter bij Club Med ziet er dit seizoen weer ontzettend relaxed uit. Niet alleen kun je in de accommodaties in de 20 all-inclusive skibestemmingen heerlijk genieten van luxe, ook is alles e ter plekke gratis. Zelfs de skipas. Bovendien geldt nu nog een vroegboekkorting van €150 per persoon.

Club Med biedt een all-inclusive formule waarbij je één prijs betaalt voor alle faciliteiten. Dat houdt in dat je tijdens je vakantie niet hoeft na te denken over de uitgaven. Aan alles is gedacht: van skipas tot snacks en drankjes op de piste, van snowboardles tot sauna en van kinderopvang tot Nederlandstalige skileraar. 

Wintersportliefhebbers hoeven zich dus niet druk te maken om de stijgende tarieven voor skipassen. Want ook in bestemmingen als het Franse [R483R, Val d'Isere] zijn de passen inclusief. Daarbij beschikt een aantal bestemmingen over eigen bergrestaurants met royale zonneterrassen op de pistes. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om te fitnessen, te zwemmen of te ontspannen in de sauna. 

Ook aan de kleintjes wordt gedacht. Zo biedt Club Med de Baby Club Med, een paradijs voor baby's van 4 t/m 23 maanden en is reizen en verblijven voor kinderen van 0 t/m 23 maanden gratis. In de Petit Club Med kunnen peuters van 2 tot 3 jaar terecht en het verblijf voor kinderen in deze leeftijdscategorie is op bepaalde data in enkele Clubdorpen ook gratis. De Mini Club Med biedt vele creatieve en sportieve mogelijkheden voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Tieners van 11 t/m 17 jaar kunnen zelfstandig hun gang gaan in de Juniors' Club Med.

Meer informatie