Sjusjøen Skisenter - Familievennlig og lite kø

by: Madelen - Jan 8, 2013

 • Overall Rating 5
 • Family Friendly 5
 • All-Mtn. Terrain 3
 • Terrain Park 4
 • Nightlife 4

  Pros: Veldig familievennlig område, lite kø, gratis barnebakke (inkl heis og hjelm), gode overnattingsmuligheter.

  Cons: Ikke så mange nedfarter, mindre senter.

  Recommended For: Singles, Family Friendly, Empty Nesters

  Date Visited: Jan 1, 2013


Full review

Sjusjøen Skisenter er et familievennlig skisenter som ligger kun 2 timer fra Oslo. Her finner du 7 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad og tre heiser. Det er totalt 7 km med nedfarter. Barnebakken er gratis for alle, og barn under 7 år kjører gratis i hele senteret. Det er også en terrengpark så de litt mer drevne har noe å bryne seg på. Skisenteret tilbyr skiutleie og skiskole, og hos Sjusjøen cafe får man kjøpt god, norsk hjemmelaget mat. Anbefales!

Skiløypene på Sjusjøen er i en egen klasse, det er ikke uten grunn at Sjusjøen ble kåret til Norges beste langrennsdestinasjon i 2012. Her finnes 350 km med velpreparerte løyper (både skøyting og klassisk) for enhver smak. En tur i Birkebeinerløypa anbefales, her er det lett og fint terreng.

Overnattingmulighetene er gode, her finner du både hytteutleie, hoteller og campingplass. Sjusjøen Hytteutleie tilbyr hytter og leiligheter med ski inn/ski ut. Det er kort vei til OL-byen Lillehammer, der det er gode shoppingmuligheter og flere museer/attraksjoner.

Ønsker du å kombinere langrenn og alpint er Sjusjøen et trygt og godt valg!

Advertisement

Advertisement