God skikjøring i nærheten av Oslo sentrum

by: jenski - Dec 21, 2012

 • Overall Rating 4
 • Family Friendly 4
 • All-Mtn. Terrain 4
 • Terrain Park 4
 • Nightlife 2

  Pros: Terrengpark, familievennlig, servering, åpningstider, tilgjengelighet

  Cons: Begrenset antall fallmeter, få offpistemuligheter, afterski

  Recommended For: Singles, Family Friendly, Empty Nesters

  Date Visited: Dec 1, 2012


Full review

Oslo Vinterpark - Tryvann er vel blant de beste skistedene man finner så nært en hovedstad, og det har åpningstider som gjør at du kan stå på ski nesten når du vil. Til tider kan det være ganske folksomt i Tryvann, men nå som de har fått en ny 6-seters heis i Wyllerløypa vil jeg tro at det går veldig effektivt for seg. I tillegg er det "Godt Brød" hvor du kan få supre bakervarer, i bakkene. De har terrengpark som holder høy standard og bra utvalg av hopp og rails samt at det blir preppet bra. De har også et veldig bra snøproduksjonsanlegg som gjør at de kan åpne ganske raskt etter at det har blitt stabile minusgrader.

Er du lysten på å kjøre offpiste så er nok ikke Tryvann stedet for dette, men jeg har hørt rykter om at de ved store snøfall lar være å preppe en bakke så man kan få litt pudderfeeling.

Ganske enkelt å komme seg til Tryvann ved å ta Frognerseterbanen (nr 1) til Voksenkollen stasjon og så er det buss som tar deg videre det siste stykket. Best å sjekk ut når bussen går om du skal ta dette alternativet.

Som sagt er det ikke det store antallet fallmeter i Tryvann per tur, men du kan få MANGE turer og dermed også nok fallmeter til å få kjørt deg skikkelig.

Om sommeren er det klatrepark i Tryvann som er populær!

Advertisement

Advertisement